Sundsvalls Brand- & Maskinteknik AB

Släck din oro med hjälp av oss. Vi hjälper dig med allt inom brandteknik.

Vi är ett säkerhetsföretag med affärsidé att förebygga brand och personskador. Det gör vi genom att leverera ett komplett sortiment produkter för ett effektivt brandskydd.

Släcksystem på ett specialfordon.

Släcksystem för fordon

Brand och Maskin erbjuder ett komplett sortiment av släck­anläggningar och system för fordon.

Vi har allt ifrån enkla lösningar till skräddarsydda system för tunga fordon, bussar, skogsmaskiner, gruvmaskiner och anläggningsmaskiner.

Bränder i fordon får ofta ett mycket häftigt förlopp och är svårsläckta med en handbrandsläckare. Med ett rätt dimensionerat släcksystem får du ett snabbt och effektivt skydd som begränsar konsekvenserna av en brand.

Vi har lösningen för dig oavsett om du väljer våra egenutvecklade system med Forrex, pulver, CO2 eller färdiga systemlösningar från världsledande leverantörer.

Vårt breda produktprogram och vår oberoende ställning ger oss möjligheten att alltid erbjuda den bästa lösningen för kundens behov snarare än att anpassa kundens behov till ett begränsat sortiment.

Vår långa erfarenhet och vår flexibla produktion gör att vi kan erbjuda en hög grad av kundapassning till en fördelaktig kostnad och en rimlig leveranstid.

Ett väl utbyggt servicenät gör att vi kan åta oss service och besiktning över hela landet.

Du hittar information om våra olika syste på Dafo Vehicles men du är givetvis välkommen att kontakta oss direkt för personlig service eller projektering.

  Ring oss